Program do rozliczenia PIT przez Internet

Rozlicz PIT przez Internet z Fundacją Kubuś. Możesz wysłać PIT przez Internet korzystając z modułu e-deklaracji wbudowanego w program PITY 2016-2017. Po wypełnieniu otrzymasz Urzędowe Poświadczenie Odbioru

Jak rozliczyć PIT przez Internet?

Najprościej wypełnić PIT przez Internet wypełniając go w programie PIT 2017 i skorzystać z wbudowanej funkcji wysyłania PITu do Urzędu Skarbowego. To proste, program sam podpowie jak to zrobić. Pobierz program klikając w link poniżej:

Rozpocznij pobieranie
programu do rozliczenia
PIT przez Internet

Urzędowe Poświadczenie Odbioru przez Urząd Skarbowy

Wysyłając PIT przez Internet nie musisz obawiać się, że Twoje zeznanie nie dojdzie do Urzędu Skarbowego. Korzystając z naszego programu po wysłaniu PITu otrzymasz UPO – urzędowe poświadczenie odbioru. Jest to dokument potwierdzający. że PIT dotarł do urzędu. Dzięki niemu zyskujesz pewność, że zgodnie z obowiązkiem Twoje zeznanie roczne zostało złożone w terminie.

Czy PIT 37 można rozliczyć przez Internet?

Oczywiście, drogą elektroniczną (bezpłatnie i bez podpisu elektronicznego) złożyć można szereg formularzy PIT, są to między innymi PIT-28, PIT-36, PIT-36L, PIT-37, PIT-38 oraz PIT-39 a także wszystkie załączniki niezbędne do złożenia zeznania rocznego (np.: PIT/B, PIT/D, PIT-2K, PIT/M, PIT/O, PIT/ZG, PIT/Z itd.).