1,5 procent podatku dla dzieci

Wybierając organizację pożytku publicznego, której przekażesz Swoje 1,5 procent podatku pamiętaj, by wybrać tą, z której celami w pełni się zgadzasz. Możesz wspierać różne cele np.: zwierzęta, sztukę, sport. My jednak zachęcamy by przekazać 1,5% dla dzieci, które potrzebują pomocy. Od początku swojego istnienia działamy na rzecz osób, a w szczególności dzieci, dla których los nie był szczególnie łaskawy. Organizujemy dla nich kolonie i półkolonie, gdzie łączymy możliwość przyjemnego spędzania czasu w wyjątkowej atmosferze w gronie rówieśników, wraz z tematycznymi szkółkami pod hasłami „Bezpieczeństwo” oraz „Twoje Prawa”. Najbardziej potrzebującym finansujemy leczenie, wizyty w specjalistycznych placówkach leczniczych i rehabilitacyjnych, zakup sprzętu, niezbędnego do codziennego funkcjonowania czy zabiegi ratujące życie oraz ułatwiające wykonywanie choćby podstawowych czynności życiowych.

Przekaż Swoje 1,5% podatku dla dzieci, które skrzywdzone przez los, wymagają kosztownego leczenia i rehabilitacji. Twoje 1,5 procent podatku może pomóc!

Rozliczając PIT roczny, wpisz nasz numer KRS 0000324460 a 1,5% podatku trafi do potrzebujących. Sam możesz sprecyzować cel szczegółowy.

Lista naszych działań

Jeśli jeszcze nie miałeś możliwości, by sprawdzić jak długa jest lista do tej pory podjętych przez nas działań, na które możesz przekazać 1,5% podatku, zapraszamy do wycieczki po naszej stronie. Zapoznaj się z naszą działalnością, gdzie często to fotografie mówią same za siebie, poznaj naszych podopiecznych, sprawdź nasze wpisy na Facebook’u. Być może właśnie my jesteśmy organizacją, której szukałeś, by móc przekazać 1,5% podatku.